Takdir = Tatmin

Her ne kadar takdir edildikten sonra yaşanan tatmin duygusunu samimi bulmasam da, pek çok kişinin takdir edilmek adına takındığı tavırları kınasam da, hayatımdan takdir edilme beklentisini çıkarmak istesem de ben de bir insanım ve takdir edilmeye bayılıyorum !

Takdir edilme beklentisi hayatımı ve beni şekillendirmediği sürece, takdir sonrası yaşanılan tatmini hayatı güzelleştiren bir detay olarak görerek bu çelişkiyi çözmeye çalışıyorum.



Bugün ben ve blogum çok tatmin edildik. ( Ne kadar çok tatmin dedim ! ) Yandaki metin kutusunda da yazdığım gibi sevdiğim kitaplardan sevdiğim cümleleri, ya da şarkılardan sevdiğim kısımları kırmızı kağıtlara yazıp bunları sokakta bazı yerlere bırakarak duygu ve fikir boşaltımı yapıyordum. Kağıtlarının altına da blogun adresini yazıyordum. Ama bir süre sonra bunu bıraktım çünkü hiç geri dönüm almamıştım.

Bugün katharsis sabah mesaj attı ; Koş çabuk facebooktaki mesajlara bak ! Neyseki dersim bilgisayardı baktım ve bu mesajı buldum : 



kırmızı notlarından birini buldum bugün.

sonra kaybettim.


çantama koyduguma eminim.


her yere baktım, yok ortada.

tatlı olmuş, arkadaşlarım da baktı, aklımızı bayağı bir meşgul etti.


iyi ki varsın.


Nasıl mutlu oldum anlatamam ! Artık kırmızı notlarımı dağıtmaya devam edicem. Dikkatli olun !!

Zeze

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 yorum:

fd. dedi ki...

çok hoş fikir.