Minimetoo - Mini mini mix

Özel günlere çok düşkün biri değilimdir aslında. Hatta yılbaşını hiç sevmem. Ama doğum günleri nedense benim için çok özel. Sevdiğim insanlara da o günlerde güzel, değişik hediyeler almayı / yapmayı severim. En yakın arkadaşımla doğum günlerimiz bir yarışa dönmüş durumda zaten; el emeği albümler , resimler , içi dolu dolu defterler. Artık zorlanmaya başladık tabi.

Demin matematik vizeme çalışmak yerine verdiğim "ufak" aralarda sosyal medyada dolanırken bir siteye rastladım. Fikri beğendim şahsen. İstediğin birinin minyatürünü yaratıyorsun hediye olarak. Gerçi düşündüm birine hediye olarak kendi minyatürünü vermek ne kadar mantıklı ya da kendi minyatürümü versem çok garip olmaz mı :D En güzeli çok sevdiği bir karakterin/müzisyenin/oyuncunun miyatürünü yapmak olur heralde. Siteyi bir inceleyin bakalım, belki işinize yarar :





Zeze

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok: