As Told By Ginger

Sıkıcı ve moral bozucu final döneminde akıl sağlığımı korumak için pek sevdiğim çizgi film As Told By Ginger ı youtubedan izliyorum. Kendisi benim için çok özel çünkü pek sevdiğim bir arkadaşım beni Ginger a benzetmişti hem tip hem karakter olarak.( Hayır kırmızı saçlarım yok ) Sonrasında da pek çok kişi onayladı bunu.

Ginger ve arkadaşları Macie ile Doddy yedinci sınıfta öğrenciler, çok iyi arkadaşlar. Bir başka karakter Courtney ise okulun popüler kızı ve beklenenin aksine Ginger'a sempati besliyor, onunla arkadaş olmak istiyor. 

Ergenlik döneminin büyüme sancıları, popülerlik sıkıntısı, karşı cinse duyulan ilk kıpırtılar.. Yani hep tanıdık olduğumuz şeyler ve izledikçe insanı kocaman gülümsetiyor. Darren ve Gingerin ilerde sevgiliğe dönecek olan dostlukları da çok tatlı. Herkese ona özenirken popüler kızın aslında ne kadar yalnız olduğunun anlatılışı. Ginger in kendine özgü karakteri ve duruşuyla olayları karşılayışı ve sorunları çözüşü. Sadece çocuklar için bir çizgi film değil bu herkes izlemeli :) boş bir vaktinde sende izlemelisin bence.

Karakter olarak favorilerimden biri de Macie, resimdeki yeşil saçlı kız. Utangaç, pasif hafiften korkak ama pek iyi kalpli ve aslında yeri geldiğinde pek yürekli bir bıdık.

Ha nasıl unuturum bir de Ginger in kardeşi Carl ve arkadaşı var. Senaryoyu yazanı gerçekten takdir ediyorum harika tiplemeler. Carl ın küçücük yaşına rağmen takındığı tavırlar ve konuşmalar! Ve iğrençliğe tutkusu ! Her detay izlemeye değer kılıyor as told by ginger ı !

Zeze

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok: