Cassette

Böyle hayata tat katan,renk veren güzel şeyler buldukça paylaşmadan edemiyorum a dostlar ! Sanmayın ki reklam parası alıyorum, tanıtıcı yazılardan köşeyi dönüyorum.. " Happiness is real only when it's shared " Tek derdimiz o yani, ötesi yok.

Finaller bitince arkadaşımla (EsrainBlogland) plansız bir keşif turuna çıktık. Günün kıymetli keşiflerinden biri de Cassette oldu. Dükkana girince tam anlamıyla ÇIL-DIR-DIK ! Rengarenk dükkana girdiğimizde nereye bakacağımızı şaşırdık. Tasarımlar gerçekten çok hoş. Sadece ayakkabı değil, takı ve çanta da bulmak mümkün. Ama ayakkabılar beni benden aldı: The Beatles'tan şarkı sözleri, topuklarda dondurma, Küçük Prens'ten çizimler... Bir de tatlı bir tesadüf oldu. Ayakkabı tasarımlarından bazıları OyeeDESIGN' a ait. Teee iki yıl önce ben o dondurmalı ayakkabıları bir dergide görmüştüm hatta kesip mantar panoma asmıştım, hala da duruyor.

Param suyunu çektiği için malesef ayakkabı alamadım ama açlığımı 5 liraya aldığım kolye ile bastırdım. Yolunuz düşerse siz de bir uğrayın : Galatasaray Lisesi'nden dönüp, Cezayir Sokağına inerken solda.

Zeze

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 yorum:

Esra dedi ki...

oleey işte bu yazıı ! duygularımızı ne güzel anlatmışsın, Çıl-dır-dık! O ayakkabıda gözün kaldı , biliyorum.