Stop Motion: Derviş Sabrı

Biz insanlar kediler kadar olmasa pek bir nankörüz. Okulumuzun ya da işimizin devam ettiği süre boyunca tatili iple çekiyoruz. Ama sonrasında kişiye bağlı olarak 5 ile 20 gün arasında değişiklik gösteren oldukça kısa bir sürede tatile doyuyoruz, sıkılmaya başlıyoruz.

Ama gerek blogun gerek hayatımın prensibi "boşlukları doldurmak" olduğu içün öyle hemen söylenip keyifsizliğe düşmek yok. Bugünün araştırma konusu : Stop Motion

Bir fotoğraf makineniz, makineyi sabitlemek için tripodunuz, yeterli miktarda yaratıcılığınız ve en önemlisi sabrınız varsa stop motion bir video hazırlamak için gerekli her şeye sahipsiniz demektir. İnternette dolanırken bir site aracılığı ile harika bir stop motion film ile karşılaştım:
 Dedim ben bunu niye yapamayayım, sabır desen bende , makine desen bende...  Ama sonra videonun çekim aşamalarını gördüm ve gözüm korktu açıkçası.


Belli olmaz ilerleyen günlerde sürprizlerle karşınıza çıkabilirim.

Zeze

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok: