İTÜ Müzikal Topluluğu - Hair Müzikali


Kim bu çiçek çocuklar?
Uzun saçları, rengarenk kıyafetleri, desenli karavanları dışında ne biliyoruz onlar hakkında?
Barış, sevgi ve özgürlüğü yücelten 1970lerin hümanist akımı hippiler Amerika ile Vietnam arasındaki savaşa tepki olarak ortaya çıktılar. Irkçılığa karşı insan sevgisi, savaşa karşı barış, kısıtlamalara karşı özgürlüğü savundular. 
Hair Müzikali de bizi bir grup hippi ile tanıştırır. Yücelik için yaratılmış Claude, sınırların dışındaki adam Berger, eylemlerin vazgeçilmezi Sheila, sevgi böceği Woof, karnı burnunda Jeanie ve niceleri...Dünyevi zevklerin tadını çıkarırken aynı zamanda değerlerini sonuna kadar savunan bu gençlerin hayatı Claude'un askere çağrılması ile değişir.

Gösteri tarihlerimiz:   
20 Nisan Cumartesi
21 Nisan Pazar
4 Mayıs Cumartesi

Facebook etkinlik sayfası: 
https://www.facebook.com/itumuzikal/events


Tam iki yıldır kelimenin tam anlamıyla gece gündüz İTÜ Müzikal Topluluğu ile beraberim. Evlat gibi İTÜ Müzikal, hem sevilesi hem dövülesi. İki yıldır her pazar saat dokuzda dans ediyorum. Her haftasonunu yirmi küsur rengarenk karakterle Ayazağa kampüsünde tüm dünyadan izole geçiriyorum.
Bu seneki müzikal ağızlara layık: HAIR. İsmini söylediğimde pek kimse tanımıyor. Hani Let the sunshine'ın olduğu dedim mi herkes "Ha şimdi olduuuu" diyor. Halbuki bilmiyorlar ki ondan başka  çok çok güzel şarkılar var. Gelin gösterimize, siz de görün daha neler neler var!

En sevdiğim şarkıyı paylaşayım örneğin sizle: Walking in Space


How dare they try to end this beauty?

Gelin çiçek çocukların dünyasına beraber katılalım !






Zeze

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 yorum:

AdsızDeğilimBen dedi ki...

İyi provalar, iyi gösteriler!